Türkiye Doğalgaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR) Genel Müdürü Mustafa Ali Akman, sosyal medya hesabından Milli Görüşe ağır hakaretlerde bulundu. 

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre; Akman, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Milli Görüşçü aileye yaptığı ziyaret fotoğrafının altına şunları yazdı; "Seçim öncesi sıradan kalabalık, muhafazakar aileye ziyaret. Aslında çok da hoş ve samimi. Maalesef bu da tiyatroymuş. 
Bu ziyaretin diyeti on iki milyonluk ihaleymiş. Değil kızını, karını bile öptürsen evladır, aşağılık, muhafazakar görünümlü kitapsızlar. Bu Ramazan günü sizin dininizi imanınızı, yedi ceddinizi, ananızı, avradınızı, gelmişinizi geçmişinizi, beşikteki bebeğinizi, inandığınızı, inananınızı, soyunuzu, sopunuzu, tiyatronuzu, yavşak hırsızlar. "

Tepkiler üzerine paylaşımını silen Akman, Veli Toprak'ın sorusu üzerine önce paylaşım yapmadığını iddia etti, sonra da "İşi gücü bıraktık, bunlarla mı uğraşalım" demekle yetindi. 

Akman daha önce de CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yaşlı bir kadınla çekilmiş fotoğrafını paylaşıp "Bu fotoğraf CHP'nin net özetidir. Genç olanları teşkilat içinde, sahte olanları sahte dilenci yapıyorlar. O gözlük ile çocuğuna kaç litre süt kendisine kaç şişe viski alır? Başrol oyuncusuna ne kadar ücret ödenmişti" demişti.