Haziran ayında tayini çıkan ve Çanakkale'ye gidecek olan Ayvalık Cumhuriyet Başsavcısı Kürşat Albayrak'a Genç Trabzonlular Derneği ve Trabzon Platformu tarafından ortaklaşa veda yemeği düzenlendi.

KÖKSAL ÖZTÜRK VE TUFAN BALEKOĞLU'NDAN BAŞARI DİLEĞİ

Organizasyonun düzenlenmesinde öncülük eden Trabzon Platformu Başkanı Köksal Öztürk ile Genç Trabzonlular Derneği Başkanı Tufan Balekoğlu ve ev sahibi Zeki Mandev, tayini çıkan Albayrak'a yeni görev yerlerinde başarılar dileğinde bulundu.

BİRÇOK ÖNEMLİ İSİM KATILDI

Albayrak'a veda yemeğinde yörenin birçok iş insanının yanı sıra Burhaniye Başsavcısı Trabzonlu Zafer Birinci, İlçe Emniyet Müdürü Turgut Coşkun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Trabzonlu Bora Zihni de katıldı.

Öte yandan yapılan açıklamada da "Oflu Hemşehrimiz Ayvalık Cumhuriyet Başsavcımız Kürşat Albayrak'ın tayini nedeniyle düzenlediğimiz veda yemeğine katılan; Burhaniye Başsavcımız Trabzonlu Hemşehrimiz Zafer Birinci, İlçe Emniyet Müdürü Turgut Coşkun, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Trabzonlu Hemşehrimiz Bora Zihni, ev sahibi Zeki Mandev ve tüm katılımcılarla yemekte bir araya geldik" denildi.