Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek de TBMM eski Başkanı ve AK Parti kurucularından olan Bülent Arınç’a savaş açtı.

Türk Demokrasi Vakfı’nın kuruluşu münasebetiyle katıldığı toplantıda AK Parti’yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a majeste diye hitap ederek “Öksürmenin, bağırmanın zamanıdır. Kral çıplak demenin vaktidir. Allah cesur olana izzet verir” şeklinde eleştirmesiyle yeniden güden olan Bülent Arınç’a Mehmet Metiner’den sonra Melih Gökçek de savaş aştı.

Daha önce de FETÖ konusunda yaptığı çıkışlar nedeniyle Bülent Arınç’la kavgalı olduğu bilinen Melih Gökçek sosyal medya hesabı üzerinden aralarındaki husumeti artıracak yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

'SORALIM BAKALIM AYNI KANAATELER Mİ?'

Sosyal medya hesabı üzerinden takip ettiği kişilerin Bülent Arınç ile ilgili düşüncelerini merak eden Gökçek paylaşımında Arınç’ın daha önce söylediği “Ben siyasette 50 yılımı doldurmuş bir insanım. Toplumun bana dair bir kanaati var. 'Bu adam namusludur, bu adam vicdanlıdır, muhakeme sahibidir' şeklinde bir kanaat var” sözlerini sorguladı.

Gökçek çok konuşulacak tweeti’nde şunları yazdı:

BÜLENT ARINÇ; “Ben siyasette 50 yılımı doldurmuş bir insanım. Toplumun bana dair bir kanaati var. 'Bu adam namusludur, bu adam vicdanlıdır, muhakeme sahibidir' şeklinde bir kanaat var.”DEMİŞ. YAKLAŞIK 170.000 TAKİP ETTİĞİM SAĞ DUYULU İSİM VAR. SORALIM BAKALIM AYNI KANAATTELER Mİ?