Gazetecilerin ilginç ‘yalaka’ konuşması sosyal medyanın gündemine oturdu. CNN Türk’te yayınlanan Gece Görüşü isimli programda, gazeteci Hande Fırat ve Emin Pazarcı arasındaki sözler dikkat çekti. Hükümete yakınlığıyla bilinen Pazarcı, ‘yalaka’ açıklamasına ilginç bir itirazda bulundu.

CNN Türk'te yayınlanan Gece Görüşü programında sunucu Hande Fırat'ın sözleri ve Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı'nın yanıtı sosyal medyada gündem oldu. Hande Fırat, Türkiye için iyi yapan herkesi takdirle karşıladıklarını belirterek "Yalaka olmadıklarını" söyledi.

"Gece Görüşü'nde zaman zaman tartışmalar olabilir. Sonra biz içeriye geçeriz, çayımızı içeriz, sohbetimizi ederiz. Bu biline..." diyen Fırat, sözlerine şöyle devam etti:

"Burada kim yaparsa yapsın, yani Kemal Bey, Ekrem Bey, Cumhurbaşkanı, Sayın Bahçeli, Meral Hanım... Hiç önemli değil. Türkiye için iyi yapan her şeyi, herkesi takdirle karşılıyoruz. Bizim işimiz bu. Ama yanlış olanı da konuşuruz, eksik olanı da konuşuruz. Bizim işimiz yine bu. Sonra birtakım yorumlar görüyorum. Bizler, çok affedersiniz, RTÜK'ten de özür diliyorum, yalaka falan değiliz. O'cu da değiliz, bu'cu da değiliz. Hepimiz, kendimiz işimizi yapmaya çalışıyoruz. Bizi de oradan böyle, çok büyük kalelerde falan sanmayın. Biz, sizin gibi normal insanlarız."

Akşam gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı ise, Hande Fırat'ın tarafsız olduklarını belirttiği sözlerine "Biz değerlendirmesine katılmıyorum, kendi adına konuşabilirsin" şeklinde yanıt verdi.