Geçtiğimiz haftalarda Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı, ardından HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nu konuk eden Babala TV'nin bu haftaki konuğu Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce oldu.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin bir YouTube kanalında katıldığı programda kendisine yöneltilen sözler sosyal medyada viral oldu. 'Ezel' dizisindeki 'Eyşan' parçasıyla montajlanan videoya İnce’den yanıt geldi.

Programın tanıtım videosunda yer alan CHP'li bir konuğun sözleri ise sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

Katılımcıların soru cevaplarıyla ilerleyen programda CHP'li olduğunu belirten bir konuk sözleriyle programa damga vurdu.

"Gözlerinizin içine bakarak konuşmak için geldim" diyen kişi ardından şu ifadeleri kullandı:

"Biz Cumhuriyet Halk Partili değiliz Sayın İnce. Biz Cumhuriyet Halk Partisi'nin kendisiyiz. Biz sokağa çıktığımız zaman partililer geldi demezler. Parti geldi derler. Ben evimi terk edip de başka yere nasıl giderim ya."

Tanıtımda yer alan bu sözler sosyal medyada Ezel dizisindeki Eyşan parçasıyla montajlanarak servis edildi. Kısa sürede çok sayıda kullanıcının paylaştığı videonun devamında kalan Muharrem İnce’nin yanıtı yayınlandı. 

“Şahin, senin kadar ben de duygulanıyorum ama kalamazdım kardeşim! Umarım bir gün anlarsınız…” diye yanıtını paylaşan İnce, “Atatürk gelse CHP'ye Genel Başkan yapamazsınız. Cumhurbaşkanı adayı oldum, Türkiye'yi verdiler. CHP'yi alamadım” ifadelerini kullandı.