Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde A.Ç. isimli kişi 7 aydır çocuğunun kendisine gösterilmediğini iddia ederek AK Parti İlçe Teşkilatı çatısına çıktı ve yaşamına son vereceğini söyledi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri intihar girişimi nedeniyle bina önüne hava yatağı açarken, polis ekipleri de A.Ç.’yi ikna etmeye çalıştı.

Bu sırada görevliler A.Ç.’nin eşini arayarak kızı ile telefonda görüşmesini sağladı. Zanlının bir anlık dalgınlığından faydalanan polis ekipleri kendisini tutarak binadan aşağı indirdi. Gazetecilerin soruları üzerine zanlı “İstanbul yasası, evimi yıktı, yavrumu elimden aldı” diye yanıt verip Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret etti. Zanlı ambulansta sağlık kontrolünden geçirildikten sonra polis tarafından gözaltına alınarak sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Zanlının boşanma aşamasında olduğu eşinin şikayeti üzerine hakkında uzaklaştırma kararı bulunduğu öğrenildi.

GEÇEN YIL DA ERDOĞAN’IN FOTOĞRAFINI YERE ATTIĞI İÇİN GÖZALTINA ALINMIŞ

Zanlının geçtiğimiz yıl aralık ayında da kaymakamlık binasına gittiği, duvarda asılı bulunan Erdoğan’ın fotoğrafını yere atarak küfür ve hakaret ettiği için polis tarafından gözaltına alındığı bildirildi.