Oğuz, iddialarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Arkasında mükemmel bir organizasyon var. Beni cezbetti, sonra da kaydetmiş.” dedi.

T24'ün haberine göre, CHP Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz'un parti binasında çay ocağında çalışan kadın görevliyi taciz ettiği iddia edilmiş ve bu çalışanla aralarında geçtiği ileri sürülen bir ses kaydı ortaya çıkmıştı. CHP Genel Merkezi tarafından görevden alındığı iddia edilen Oğuz, T24’e yaptığı açıklamada görevden alındığı bilgisinin doğru olmadığını kendisinin bir ay önce istifa ettiğini söyledi.

'KOMPLO KUURP, TEHDİT ETTİLER'

Oğuz, açıklamasında “Söz konusu ses kaydı yaklaşık bir yıl öncesine ait. Arkasında mükemmel bir organizasyon var. Beni cezbetti sonra da kaydetmiş zaten. Benden para talebinde bulundular ve bunu kabul etmemem halinde A Haber’e para karşılığında satacaklarını söylediler. Ben de elinizden geleni ardınıza koymayın dedim. Kendi başına yapabileceği bir iş değil. Zaten mahkemeden telefon kayıtlarını istedim. İnsan herkesten şüpheleniyor ama, her şüphelendiğimiz de suçlu değildir. Başkasının kalbini kırmaya gerek yok. Bu işin arkasındaki organizasyon ortaya çıkınca daha detaylı bilgi vereceğim.” ifadelerini kullandı.