Canan Kaftancıoğlu liderliğindeki CHP İstanbul İl Başkanlığı, 'Sen Varsan Biz Varız' kampanyasının hazırlıklarını bitirdi.

Kampanya, yarın saat 11.00’da yapılacak 300 saha sorumlusu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da online olarak katılacağı dijital lansman ile başlayacak.

Kampanya 16 Ekim’de düzenlenmiş, salgın yüzünden başlayamamıştı. 

Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılmış ve ilk eğitim toplantısını kendisi geçekleştirmişti. Kılıçdaroğlu, toplantı sırasında kampanya süreci ile ilgili olarak "Adım Adım İktidara diyoruz. Türkiye’ye karşı en ağır sorumluluğu üstlenmesi gereken partiyiz. CHP, siyasal partiler içinde en nitelikli en yetkin kadroları bulunduran partidir. CHP aynı zamanda Türkiye'de değişim ve dönüşümün adresidir. Yeni bir yol haritası belirledik. Mahalle mahalle gezerek kim olduğu fark etmeksizin herkesin sorunlarını dinleyeceğiz. Sorunları çözmek sıradan bir olay değildir. Sorunu çözmek için önce sorunu bilmek gerekir. Biz, sorunun kaynağına iniyoruz, sorunu yaşayanlarla konuşuyoruz. Onun üzerine oturup çözüm üretiyoruz’’ şeklinde konuşmuştu.

6780 SAHA SORUMLUSU EĞİTİLDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 16 Ekim’de verdiği ilk eğitimin ardından 5 farklı yüz yüze eğitimde toplam 300 kişilik yönetici kadrosuna ve kampanya kapsamında saha sorumluluğunu üstlenecek olan 6780 kişiye online eğitimler verildi.

961 MAHALLEDE EŞ ZAMANLI SAHAYA ÇIKILIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı; 15 Ocak Cuma günü başlayacak kampanya ile birlikte İstanbul’un 961 mahallesinde 3390 noktada bir kadın ve bir erkekten oluşan 6780 saha sorumlusu, Genel Başkan Yardımcıları, Parti Meclisi Üyeleri, İl Yöneticileri, İlçe Başkanları, İlçe yöneticileri, Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarının da katılımıyla toplamda 7000 kişilik bir ekiple ev ziyaretlerine başlıyor. Pandemi koşullarına uygun olarak planlanan ev ziyaretlerinde İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi, büyükşehir ve ilçe belediyelerinin çalışmalarının da yer aldığı kitler dağıtılacak.

İL BAŞKANI KAFTANCOĞLU DA SAHA ÇALIŞMALARINA ESENYURT’TA KATILACAK

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’da yarı saat 11.00’da yapılacak dijital lansmana Esenyurt ilçesi Örnek Mahallesi 1451. sokakta bulunan saha çalışma ekibiyle birlikte katılacak ve ardından başlayacak saha çalışmasına dahil olacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise kampanyaya bir tören için bulunacağı Pendik’de katılacak.