Saadet Partisi Genel Başkanı Karamolloğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Bakan Soylu'ya ve iki Saadet Partiliye ceza veren hakimlere tepki gösterdi. Karamollaoğlu şöyle konuştu:

* 31 Mart seçimlerine giderken, herkesin gözü önünde kameraların karşısına çıktı, Sayın İçişleri Bakanı; bizi resmen PKK’yla iş birliği yapmakla suçladı. ‘Anlaşma imzaladı’ dedi Temel Karamollaoğlu. Pasaportumu alamadım, Niye? Karşısına terör yazmışlar. Niye yazmışlar? Birisi ‘Yaz’ dediği için! Ha, bu patlayınca elleri ayakları birbirine tutuştu. Allah’tan korkun! Hiç mi utanma duygunuz yok? İşte bu gelişmeler karşısında parti mensubu iki kardeşimiz, ‘Bu yalan’ dedi.

* ‘Eğer böyle bir anlaşma varsa, Allah bu anlaşmayı yapanların belasını versin’ dedi. Hay Allah razı olsun. Maalesef onlara cevap Sayın Soylu’dan geldi. ’24 Haziran’da Saadet Partisi bu milleti böyle bir noktaya getirdi. Hadi oradan densiz, Karamollaoğlu bu imzayı attı’ dedi. Arkasından da güya özür diledi. Ama beni şaşırtan şu; hukuken bu muameleye tabi tutulan parti mensuplarımıza mahkeme ceza verdi. Hakikaten ben bu hakimlerin karşısına çıkmak istemem. Ben bunları vicdanı olduğuna inanmıyorum. Ben bunların adil olduğuna hiç inanmıyorum.  Bunların tepesinde Demokles’in kılıcı gibi bazı yetkililer var. Onlara da ben hakkımı helal etmiyorum. İmzaladı diyor. Bu imzayı getirmeyen şerefsizdir.

* Buna lanet okudu diye bizim iki parti mensubumuza siz gidip ceza vereceksiniz. Kendinizi de hakim olarak göreceksiniz. Hakikaten bu ülke bunlarla yaşanamaz hale getiriliyor. Devir değişecek bir gün. Bir gün siz de hakimler huzuruna çıkacaksınız.  Hem de adil hakimler huzurunda hesap vereceksiniz.