CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kırşehir'e geldi.

CHP lideri, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ekicioğlu, Türkiye sorunlarından söz ederek, Millet İttifakı'nın iktidar olup sorunları çözeceklerini söyledi. Ekicioğlu, "Bir bedel ödenecekse bu bedeli ödemeye bizler adayız. Vatandaş değil biz ödemek zorundayız. Yakında genel seçim görünüyor, buradan bir start vermesi için kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

*Seçildikten sonra tarih yazmaya devam ediyorsunuz. Kırşehir'den güzel haberler almaya devam ediyoruz. Belediye başkanlarımız nasıl çalışması gerektiği konusunda 7 temel ilke var. Belediye başkanlarımız uymaya özen gösteriyor. Kırşehir'in hem siyaset tarihinde hem esnaf dünyamızda önemli yeri var.

*Esnaflarımızı ziyaret edeceğiz. Bugün Türkiye'de en büyük sorunu yaşayan esnaflarımız. Dükkanları kapalı, orada bir yangın var. Feryatlarına tercüman olmamız lazım. Dolayısıyla Ahi Evran mekanında esnaf dertlerini dillendirmek de bizim boynumuzun borcudur. Biz toplumun en zayıf halkalarının yanında olmak zorundayız. Bu ülkede kimse sahipsiz hissetmeyecek. Bir kişi benim sahibim kimdir dediği zaman karşısında CHP'yi bulacak. Belediye başkanlarımız çalışıyorlar, hizmet veriyorlar. Bizi konuk ettiniz, çok teşekkür ederiz.

Kılıçdaroğlu, belediye ziyaretinin ardından Ahi Evran Türbesini ziyaret etti.