CHP Ekonomi Masası heyeti bugün 2021 yılının ilk ziyaretini Ankara'nın Polatlı ilçesine yaptı.

CHP Sözcüsü ve Ekonomi Masası Başkanı Faik Öztrak başkanlığında, Genel Başkan Yardımcıları ve milletvekillerinden oluşan CHP Ekonomi Masası heyeti, Polatlı’daki bir soğan deposunu da ziyaret ederek esnafın sorunlarına dikkat çekti.

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Sarayın gündemi ile halkın gündemi ayrı' vurgusunda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak heyetini Beştepe'de müzikli ziyafetle ağırladığı videoyla birlikte, vatandaşların görüntüleri paylaşıldı.


Videoda Kılıçdaroğlu'nun dünkü konuşmasında, 'Türkiye gerçeği ayrı, iktidar sahipleri ayrı. Türkiye gerçeğinde açlık var. Bu coğrafyada açlık yaşanmamıştır. Açlık yaşanıyor' sözlerine yer verildi.

O görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Kılıçdaroğlu "Saraydaki tabloyla, Türkiye’deki gerçek arasında 180 derece fark var. Bir taraf güllük gülistanlık; çalgılar, çengiler ve gösteriş var. Diğer tarafta ise açlık, sefalet, yoksulluk ve işsizlik" ifadeleriyle birlikte 'AçlıkEşittirRTE' etiketine yer verdi.