CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında "Bu akşam 22.00’de, burada buluşalım" ifadelerine yer vermişti. Kılıçdaroğlu videolu bir mesaj yayımlayarak beklenen açıklamayı yaptı.

Kılıçdaroğlu, “Güzel günler yakın. Geçiş döneminde de mücadeleyi elden bırakmıyoruz.  Birkaç ay araç almayı ertelerseniz, Bay Kemal olarak sözümdür: İkinci el araba parasına, sıfır araba aldıracağım sizlere” ifadelerine yer verdi.

NE OLMUŞTU?

CHP lideri Kılıçdaroğlu, bir önceki paylaşımında suikast sonucu katledilen Necip Hablemitoğlu'nun eşi, akademisyen ve yazar, Prof. Dr. Şengül Hablemitoğlu'nun bir tweetini alıntılamış ve dikkat çeken ifadeler kullanmıştı.

"Mafyalar, yolsuzlar, 5’li çeteler, çantacılar, örgütler, uyuşturucu baronları, komisyoncular, soysuzlar… Size sesleniyorum" diyen Kılıçdaroğlu, "Hepinizin canı cehenneme" diyerek rest çekmişti.

"HER TARAFI LAĞIM KOKUSU SARDI"

Kılıçdaroğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Mafyalar, yolsuzlar, 5’li çeteler, çantacılar, örgütler, uyuşturucu baronları, komisyoncular, soysuzlar… Size sesleniyorum, hepinizin canı cehenneme! Her tarafı lağım kokusu sardı. Bu devleti sizden temizleyeceğiz. Pirüpak bir ülke bırakacağım gençlere. Mirasım bu olacak."