Kılıçdaroğlu, Susuz Belediyesi önünde CHP’li Susuz Belediye Başkanı Oğuz Yantemur ve Kafkas Halk Oyunları ekibinin ‘Hoş gelişler ola Mustafa Kemal Paşa’ ve ‘Onuncu yıl’ marşları ile karşılandı. Halk oyunları ekibi Kılıçdaroğlu’na Türk Bayrağı hediye etti.

Makamda CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman ve Belediye Başkanı Oğuz Yantemur ile bir süre görüşen Kılıçdaroğlu, daha sonra Susuz Belediyesi bünyesine kurulan Cilavuz Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nde kadınlarla birlikte kahvaltı yaptı. Daha sonrada Susuz’un Çamçavuş Köyü’ne geçen Kılıçdaroğlu, Şehit Olgun Kurbanoğlu Taziyeevinde köy halkı ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Susuz ilçesindeki ziyaretlerin ardından il merkezine geçen Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç ile birlitke Kasaplar Hali ve çevresinde esnaf ve halk ziyareti gerçekleştirdi. CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman ve Susuz Belediye Başkanı Oğuz Yantemur’un da eşlik ettiği Kılıçdaroğlu yoğun ilgi gördü.

Kılıçdaroğlu ile karşılaşan esnaf ve vatandaşlar, dert yanarak özellikle işsizlik, yoksulluk ve pahalılıktan şikayet etti. Kasaplar Hali'nde vatandaşlarla çay içen Kılıçdaroğlu, daha sonra Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nde, kanaat önderleri, muhtarlar ve sivil toplum örgütlerin temsilcileri ile halk buluşması gerçekleştirdi.