CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile birlikte, İsrail’in saldırısıyla Mavi Marmara gemisinde öldürülen Çetin Topçuoğlu’nun ailesini ziyaret etti.

'YAKINDA İKTİDAR OLACAĞIZ'

CHP lideri Kılıçdaroğlu ziyaretten sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Düne kadar her türlü eleştiriyi yaptığınız kişiyle kucaklaşıyorsunuz, üç beş kuruş için. Türkiye’nin itibarına hiç kimse gölge düşüremez. Yakında iktidar olacağız, dosyaların nasıl açıldığını, hesapların nasıl sorulduğunu, Türkiye’nin itibarının nasıl korunduğunu herkese duyuracağız.  Bu ülke itibarlı bir ülkedir. Ülkenin itibarını devleti yöneten birisi ayaklar altına alamaz.

'HATİCE CENGİZ’LE GÖRÜŞMEK İÇİN KENDİSİNDEN TALEBİM OLDU'

Hatice Cengiz’le görüşmek için kendisinden talebim oldu. Baskı altında, o görüşme gerçekleşemedi ama medya önünde şunu söyleyebilirim, kendisinin ve nişanlısının da hakkını ve hukukunu sonuna kadar arayacağız.

YUNANİSTAN’LA GERİLİM

Erdoğan iç politikada üst perdeden konuşur tabii ama hayatı gerçeğine baktığınız zaman hiçbir şey yapmayan, eli kolu bağlı, egemen güçlere teslim olmuş gibi bir havası var. Bunu görüyorsunuz zaten, atmosferi de görüyorsunuz.

'İKTİDARA GELDİĞİMİZDE O ADALAR’DAKİ SİLAHLARIN NE OLACAĞINI BİZ ONLARA GÖSTERECEĞİZ'

İktidar değişecek. Yunan iktidarları bizim Kuvayı Milliyeci olduğumuzu biliyorlar. O yöneticiler aynı zamanda rahmetli Ecevit ve Erbakan’ı da biliyorlar. Şimdi konuşsunlar iktidara geldiğimizde o Adalar’daki silahların ne olacağını biz onlara göstereceğiz.