Organize suç örgütü lideri Alaatin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na yönelik sosyal medya hesabından “Akıllı ol”, “Vatan hainleri ile Bahçeli'yi bir kefeye koyarsan hayatının hatasını yaparsın” ve “kazığa oturturum” gibi tehdit ve hakaret içerikli ifadelerde bulunmuştu.

Kılıçdaroğlu, daha sonra Çakıcı hakkında şikayette bulunmuş ve Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da soruşturma başlamıştı. Soruşturma kapsamında Çakıcı'nın ifadesi alındı. Çakıcı, sözlerinin tehdit olmadığını savunarak, şöyle dedi:

O SÖZLERİ ADALET ANLAMINDA KULLANMIŞ!

* Kendisine tehdit değil ikaz mahiyetiyle ‘yine bu hakaretlerine devam edersen bakla odunuyla seni tanıştırırım' cümlesini kullandım. Ama amacım ‘seni devlete şikayet ederim'dir. Adalet anlamında kullandım. 

* Sonra bir daha bana hakaret etti. Bana bu düşmanlığın nedir? PKK ve DHKP-C ile ilişki içindesin. İstersen beni onlara öldürt. Ben Allah'tan korkarım. İhanet edersem devletimden korkarım. Sürekli beni gündeme getirmek kaydıyla Cumhur İttifakı'nı, sayın Devlet Başkanımızı, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'yi yıpratmak istemektedir.

* Bunu da Alaattin Çakıcı üzerinden yapmaktadırlar. Devletimizin beka sorunu varken aylardan beri Meclis'te ve basın yayın organlarında hedef yanlılarının CHP lideri bunu gündeme getirmektedirler. Devletimin vereceği her türlü karara saygılıyım.