Ramazan öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erodğan'ın 'dinlenmeliyiz' ifadeleri ve AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un katıldığı canlı yayında, "Ramazan ayı dolasıyla bir takım ilave tedbirler ya da tavsiyeler olacaktır. Bu da pazartesi günü olacak olan Bakanlar Kurulu ile birlikte kamuoyuyla paylaşılacaktır" sözleri sonrası kamuoyunda 'tam kapanma olur mu?' sorusu cevap bekliyor...

Gazeteci Candaş Tolga Işık ise sosyal medya hesabı üzerinden, "Ramazanda tam kapanma gelir mi? Birkaç gündür bu soruyu hükümet kaynaklarına soruyorum, aldığım yanıt şu: "Böyle bir gündem, planlama, hazırlık yok. Bayram sonrası tablonun daha iyiye gideceği düşünülüyor" diye yazdı. 

Ardından bir gönderi daha paylaşan Işık, bu tweeti üzerine hükümete yakın bir kaynağın kendisini aradığını söyledi.

16'SINDAN İTİBAREN BAŞLAYACAK

Işık, "Yukarıdaki tivit üzerine az önce hükümete yakın önemli bir kaynak aradı, 'Bu haftaki kabine toplantısına 16'sı itibarıyla başlayan ve bayrama kadar sürecek bir tam kapanma önerisinin geleceğini' ifade etti" diye yazdı.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Kabine Toplantısı 13 Nisan Salı günü yapılacak. Yarın yapılacak kabine toplantısı sonrasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeni alınacak kararların açıklanması bekleniyor.