Liderler Anneler Günü nedeniyle sosyal medya hesaplarından mesaj yayımladı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan mesajında "Sevgi, merhamet, şefkat ve fedakârlık timsali bütün annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum. İlk öğretmen olarak güçlü bireyler yetiştiren anneler aynı zamanda güçlü toplumların da temelini atmakta, ailenin ve toplumun yapı taşını oluşturmaktadır. Yüreğinde anne özlemini her an hisseden biri olarak, ahirete intikal etmiş tüm anneleri rahmetle ve minnetle yâd ediyorum" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'da Twitter hesabından bir fotoğraf paylaşarak "Küçük güzel dünyamız ve huzurumuz için evimizin annesine çok teşekkür ederim. Annelerin gününü canı gönülden kutluyorum!" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: "Anneler Günü’ne ilişkin bir mesaj paylaşan Bahçeli, “Üzerimizdeki emeklerini saymakla bitiremeyeceğimiz, sevgi ve fedakârlık simgesi muhterem annelerimizin yarın kutlanacak Anneler Günü'nü tebrik ediyor, hepsine sağlık, sıhhat ve selamet diliyorum. Ebediyete irtihal etmiş annelerimize Allah'tan rahmetler temenni ediyorum.”

SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Hayatın ve ekonomik zorlukların getirdiği ağır yükler altında insan yüreğine; iyilik, sevgi ve merhamet aşılayan tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum. İnsanlığa hayırlı evlat kazandırmayı gaye edinen annelerimize olan vefa borcumuzu ancak üzerine titreyerek yetiştirdikleri göz bebeklerinin; keder ve kaygılarını gidererek ödeyebiliriz. Anneler Günü vesilesiyle tüm annelerimize ailesiyle diz dize, sağlıklı, huzurlu ve güzel bir ömür diliyor; hürmetlerimi iletiyorum" mesajı paylaştı.

DEVA Partili Genel Başkanı Ali Babacan ise bir fotoğraf paylaşarak "Böyle gülmeyi kimden mi öğrendim? #AnnelerGünü kutlu olsun" mesajı paylaştı.