TEHDİTLER SAVURDU

Sosyal medya platformu sosyal medya üzerinde Tolgahan Erdoğan tarafından geçtiğimiz gece açılan ‘Memleket Gündemi’ adlı sohbet odasında, parti içi tartışmalar yapılırken, konuşma hakkı alan Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş bir anda tehditler savurmaya başladı.
Tolgahan Erdoğan’ı doğrudan hedef aldığı konuşmasında Serhat Can Eş, “Sen Ankara’ya perşembe günü geleceksin, senin kafanı ezeceğim” dedi.

TEHDİTLE YETİNMEDİ KÜFÜR ETTİ

Savurduğu tehditlerle hızını alamayan Eş, daha sonra Erdoğan’a sinkaflı ağır küfürler savurdu. “Sen bir o. çocuğusun, senin a. koyacağım… Köpek oğlu köpek, s.ktirin gidin lan a.ına koduğumun bebeleri… Senin kafanı ezerim, sen kimsin lan… Perşembe günü Ankara’ya geleceksin sen. Köpek, şerefsiz, haysiyetsiz…”

DİSİPLİN KURULUNA SEVK EDİLMİŞTİ

Muharrem İnce’nin başkanlığında kurulan Memleket Partisi’nde sular durulmuyor. Partide Disiplin Kurulu Başkanlığı görevini yapan ve daha sonra görevinden istifa eden Avukat Mustafa Kemal Çiçek ve Disiplin Kurulu Üyesi Tolgahan Erdoğan, parti yönetimi tarafından ‘kesin ihraç talebiyle’ disiplin kuruluna sevk edilmişti.Parti yönetimi, Çiçek’in A Haber’de CHP’yi eleştirmesi, Erdoğan’ın da sosyal medya Twitter’dan sohbet odası açması disipline gönderilmesi için gerekçe göstermişti.