İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul'daki temasları kapsamında, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette; Hasan Akgün'ün siyasi yaşamı boyunca, siyaset üstü bir tavır sergilediğini belirten Akşener "Büyükçekmece'de hiç insan ayırmadan bana şu oy verdi, şu oy vermedi demeden Büyükçekmece'de yaşayan her bir vatandaşın kolay ulaştığı kolay hizmet alabildiği, derdini daha kolay anlatabildiği bir belediye başkanlığı ve yöneticilik 
örneği göstermiştir kendisi" dedi.

Akşener şunları söyledi;

*Gıyabında da birçok yerde ben sizin bu bakış açınızı hep anlatmışımdır. Bu bölgenin milletvekilleri hangi siyasi partiden olurlarsa olsunlar bu Büyükçekmece'ye geldiğimiz zaman Hasan Başkan'ı ziyaret ederiz.

*Genç arkadaşlarımıza örnek olsun diyorum. Günün sonunda siyasi bir rekabettir, siyasi rekabetin sonucunu da kazanan dostluk olmalıdır.

*Bugün Türkiye'nin içinde bulunduğu bu kutuplaştırma dilinin insanlarımızı getirdiği nokta ortada. Hepimiz kardeşiz, dostuz, arkadaşız. Ve siyasette rekabetin hizmet yarışı üzerinden olması gerektiğini unutturan bir dile 
karşılık hatırlatan bir yönetim anlayışı oldu hep Hasan başkan. Gençlere rol model olmanızın da devamını diliyorum...