Geçtiğimiz Aralık ayında gerçekleşen 47. Altın Kelebek Ödüllerine katılan oyuncu Melis Sezen, hem yaptığı konuşmayla hem de tercih ettiği kıyafetle gündeme bomba gibi düşmüştü.

MHP eski Milletvekili Ahmet Çakar, televizyon dizisi olan Sadakatsiz’de rol alan oyuncu Melis Sezen’in katıldığı Aralık ayında gerçekleşen 47. Altın Kelebek Ödülleri'nde giydiği kıyafete yönelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Çakar, Melis Sezen’i hedef alarak şu sözleri söyledi:

“Adını falan bilmem. Geçen gün galaya çağırmışlar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Hem de şikayete bağlı olmayan bir suçtur. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok. Göğüs dekoltesi göbeğe kadar inmiş. Bu ahlaksızlığın daniskası değil midir?”

Sadakatsiz dizisiyle adından söz ettiren Melis Sezen, Aralık’ta düzenlenen 47. Altın Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde “Yıldızı Parlayanlar” kategorisinde ödül almış, ve “Bunu tutuyorum çünkü elimde” ifadelerini kullanmıştı. Sezen’in bu sözleri uzun süre sosyal medyanın gündemindeki yerini korumuştu. Ayrıca kıyafetiyle de çok konuşulmuştu.