Yeni yılda elektrik ve doğalgaza getirilen zam, vatandaşı zorlarken MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Afyonpostasi.com sitesinin haberine göre partisinin Döğer ilçe binasında basın mensuplarına konuşan Taytak, “Ülkemiz, Dünya ile birlikte ekonomik sıkıntı yaşıyor. Ancak bu sıkıntı geçici bir sıkıntıdır. Hepimiz gördük ki bir hafta içerisinde dolar 18 liraya çıkartıldı. Şimdi ise 13 lira civarındadır. Demek ki bu ekonomik bir kuşatma idi. Hep birlikte Allaha şükürler olsun bunu yendik. Bizlerde 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar Cumhurbaşkanı olarak milletimizin teveccühü ile bizlerin de desteği ile tekrar seçeceğiz” açıklamasında bulundu. 

AFYON’UN DURUMU TÜRKİYE’DEN FARKLI DEĞİL

Afyonkarahisar’a jeotermal enerjiyle hizmet veren Afjet geçtiğimiz hafta enerji bedeline yüzde 35 zam yaptığını açıklamıştı. Afyon Lokumu üreticileri ise şeker fiyatlarının yükselmesinden dolayı üretim yapamadıklarını söyleyerek konuyu Tarım ve Orman Bakanlığı’na taşıdılar.