Polemikhaber'in konuğu olarak programa katılan ve ''CHP'nin Cumhurbaşkanı belli, içinden biri'' diye konuşan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in 'Kılıçdaroğlu'nu işaret etmesi sonrası polemiklerin ardı arkası kesilmiyor.

Gürsel Tekin'in Polemikhaber'deki konuşması gündeme bomba gibi düştü

 

DEVLET BAHÇELİ'DEN İLK YANIT

Türkiye gündemine düşen 'Cumhurbaşkanı adaylığı' sonrası TBMM'de konuşurken AK Parti sıralarından gelen 'Aday ol' sözlerine ''Aday olmayacapımı kim söyledi?'' sözleriyle yanıt veren Kılıçdaroğlu'nun bu çıkışına Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli'den geldi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun çıkışıyla ilgili soruya, ''Çok müjdeli bir konuşma oldu. Zillet ittifakının cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğu anlaşıldı'' diye yanıt verdi.

TEKİN'İN KONUŞMASI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞMÜŞTÜ

Konuğu olduğu programda polemikhaber'in sorularını yanıtlayan CHP Milletvekili Tekin, ''CHP'nin adayı belli, içinden biri'' diyerek CHP liderini işaret etmesi gündeme bomba gibi düşmüş sonrasında polemik konusu olmuştu. 

Tekin'in sözleri sonrası Kılıçdaroğlu, TBMM'de yaptığı konuşma sırasında AK Parti sıralarından yükselen "aday ol" sözleri sonrası, ''Benim aday olup olamayacağımı size kim söyledi. Ben tek adam rrejimi istemiyorum. Parlamenter sistem istiyorum. Her kuruşun hesabını veren bir sistem istiyorum. Ben siyaseti zenginleşme aracı olarak gören bir kültürden gelmiyorum. Hiçbir zaman hiçbir yerde haram lokmaya el uzatmadım. Kimsenin hakkını yemedim. Hiçbir zaman beni mal varlığımla tehdit edenlerin arkasında selam durmadım'' sözleriyle yanıt vermişti.