Yeni yayın dönemi tanışma toplantısı İmtiyaz sahibi Merve Öztopaloğlu, Muhalif Yayın Kurulu Başkanı Ümran Göçen ve yayın kurulu üyeleri Leyla Emeç Tavşanoğlu ile Nursun Erel’in ev sahipliğinde gerçekleşti.

Muhalif.com.tr’nin yazarları geçtiğimiz ay Muhalif'in Levent'teki binasında bir araya gelip yeni yayın dönemini değerlendirdiler. İş dünyası, çalışan hakları ve işverenlerin yasal sorumlukları hakkında yazılar yazan Umut Elbir, "Muhalif çok hızlı başladı ve daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum" dedi.

Öte yandan, Muhalif.com.tr'in demokrasiye katkısından bahseden Yakup Dıvrak, "Gerçekten çok seslilik demokrasilerde güzel bir şey, ben de karınca kararınca 'muhalif'e katkıda bulunmaya çalışıyorum. Çok güzel şeyler yapacağımızdan umutluyum" ifadelerini kullandı.

'DOĞRULARA AYNA TUTAN'

"Hem muhalif ilk bakışta negatif bir kelime olarak görünse de incelendiğinde görülecektir iki yanlışları, antidemokratik uygulamalara, haksızlıklara bir muhalif yayın organı karşımızda. Türkiye'nin ihtiyacı olan yeni bir bakış doğrulara ayna tutan, yanlışları deşifre eden bir anlayış olduğunu göreceksiniz."

"Muhalif insanları yankı odalarına bölündüğü bu ülkede sanıyorum özgün habercilik yapma gayretinde olan değerli bir mecra. İsmi çok özel, gerçekten ismi de farklı ama muhalif olmak sanıyorum, muhalif olmaktan kastettiği muhalifi muhalif olmaktan ziyade doğruları söylemek, en doğrunun yanında durmaya gayret etmek, özellikle bugünün dünyasında ve bugünün Türkiyesi'nde bunları başarabilmek kolay gözükmese de esaslı bir yazar kadrosuyla bunları çok iyi yürüttüklerini eminim."

Muhalif.com.tr Yayın Kurulu Başkanı Ümran Göçen, "'Muhalif'i kurarken yeni bir oluşuma cevap veririz diye kurduk. İşlerin, deneyimlerin bir araya geldiği bir kuruluş. Şimdi çok mutluyum. Emin adımlarla sakin adımlarla yol aldık. Uzun bir süre geçti. Bu adımlarımız da devam edeceğiz. Biz doğruların yanındayız. Doğruların aynası. Z muhalif yolunun çok açık ve uzun olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı."

SANAT DÜNYASINDAN BİRÇOK İSİM KATILDI

Yeni medyanın genç ve özgür kuruluşu Muhalif’in davetinde güçlü kalemlerin yanı sıra sanat, iş ve siyaset dünyasından da önemli isimler bir araya geldi. Sanatçı Metin ışık, yazar Leyla Emeç Tavşanoğlu, yazar Elif Nimet Uluğ, sahne sanatçısı Nisan Ceren Özerten daha birçok ünlü isim Muhalif.com.tr için yayın hayatında iyi dileklerde bulundu. Sahne sanatları alanında yapımcılık yapan Nisan Ceren Özerten,"Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Çok heyecanla takip ettiğimiz bir girişim. Çok uzun soluklu, faydalı, iyi, şansı açık olsun" dedi.  Güzel haberler okuyalım yani iyi haber okuyalım. Muhalif gazetesi herkese hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.