İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, partisinin İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'yu FETÖ'cülükle suçladıktan sonra disiplin kuruluna sevk edilen ve partiden ihracı istenmişti. Ancak mahkeme, ihraç kararını iptal etmiş ve Özdağ partisine tekrar dönmüştü.

Özdağ'ın dönmesinin ardından bir takım çevreler yeni bir ihraç geleceğini belirtirken bir kesim ise Özdağ'ın istifa edeceğini savunmuştu.

AÇIKLAMA TBMM'DE OLACAK

Dün sosyal medya hesabından açıklama yapan Özdağ, bugün için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) saat 11.00'de bir açıklama yapacağını duyurdu.

"ÇOK SES GETİRECEK"

Özdağ'ın açıklamasının ardından kendisiyle konuştuğunu ifade eden gazeteci Ceyhun Bozkurt, açıklama konusunda konuşmadığını ve sadece "Çok ses getirecek" dediğini aktardı.

BOZKURT: İYİ PARTİ'DE BÜYÜK SALLANTI OLACAK

Sosyal medya hesabından Bozkurt, istifa konusunda cevap vermese de Özdağ'ın partisinden istifa edeceğini ve bunun İYİ Parti'de büyük bir sallantıya neden olacağını iddia etti.

GÖRSELDEKİ AYRINTI DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan TBMM'de açıklama yapacağını duyuran Özdağ'ın paylaştığı görselde "İYİ Parti İstanbul Milletvekili" yerine sadece "İstanbul Milletvekili" yazması dikkat çekti.