Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM'de basın toplantısı düzenliyor.

Buradaki konuşmasında, kendisiyle görüştüğünü kabul etmeyen Nedim Şener'e seslenen Özel, "Benim Nedim Şener'le tüketecek vaktim yok. Sen beni mahkemeye ver. Bizim seni vereceğimiz mahkemede dokunulmazlık da yok. Sen de beni ver hakaret ettiğiysem. Ceza davası açılmasını sağlarsan, buraya gelirse fezleke hodri meydan. Kaldırın dokunulmazlığımı yüzleşelim" dedi.

'SENİ YANIMIZA ALDIRTIRSAM, YÜZÜME TÜKÜRSÜNLER'

Özel, şöyle konuştu:

"Bu Nedim Şener hep iktidara yanladığı gibi günü gelip bize yanladığında eğer seni bizim yanımıza aldırtırsam aha da benim yüzüme tükürsünler."

Özgür Özel'in konuşmasından öne çıkan satırlar şu şekilde:

"(Mersin'deki saldırıya ilişkin) Şu anda bile kimliği tespit etmiş değiller. Soylu çıkıyor, 'Yok efendim bunu PKK da' söylüyor. Kimin söylediğine bakma sen. Siz neye sarıldınız, siz bize saldırırken neye dayandınız. Bu nasıl kepazelik? Suçüstü yakalandılar. Suç işleri bakanı bu durumu örtmek için kendi seviyesinden hakaretler ederek başka bir gündem yaratmaya çalışıyor. Hadi oradan.

CHP'yi sindirmek, bir kelime eksik konuşturmak mümkün değil. Biz bunu yaparsak siz bu millete diz çöktüreceksiniz. Bu milletin ayağa kalkıp sizi sırtından atma zamanı geldi.

'187 KİŞİ BİLİYOR Kİ O RAPOR BÜTÜN TÜRKİYE'DE DAĞITILDI'

Biz raporumuzdaki adı bilinen tüm gazetecileri saydık. 188 kişi. 187'si bir şey demiyor. Biri diyor. 'Ben o raporda yokum.' Beyefendi konuşurken 'Bana rapor demediler' diyor. Gitmişiz, kendisiyle görüşmüşüz. Pozisyonunu net yazmışız. Nedim Şener denen kişi. Önce 'Ben yokum, adımı anmayın.' diyor. 187 kişi biliyor ki o rapor bütün Türkiye'de dağıtıldı. 'Beni ziyaret etmediler' dedi. Alnına çaktık ziyareti. Neler söylediğini okuduk. 'Doğru' diyor. 'Yemekler yağlı' demişim. Ama ben bunun rapor olduğunu bilmemişim.' 

Ne haber Nedim Bey? Mahkeme tutanaklarında tıkır tıkır yazmışlar. SEGBİS kaydı. Yollayan da namuslu avukatlar. Namuslu avukatlar neler neler söyledi daha.

23 Ocak 2012. Mahkemedesin. 'Sayın Başkan geçen bu hafta çok uğurlu bir hafta yaşadık 14. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı çıktı konuştu.' Kimmiş diye baktım verdiği karar hayırlara vesile olacak çok kıymetli hakim? Rüstem Eryılmaz. FETÖ'den firariymiş.

Devam ediyor. "Birtakım gruplar hani temiz suya iki damla zehirli su atmak gibi. O su içilemez hale geliyor. Bugün Türkiye'nin yaşadığı budur. O 2 damla dersiniz 5 dersiniz fark etmez. O kirli damlalar hem devleti, hem cemaati kirletiyor."

'KALDIRIN DOKUNULMAZLIĞIMI YÜZLEŞELİM'

Benim Nedim Şener'le tüketecek vaktim yok. Sen beni mahkemeye ver. Bizim seni vereceğimiz mahkemede dokunulmazlık da yok. Sen de beni ver hakaret ettiğiysem. Ceza davası açılmasını sağlarsan, buraya gelirse fezleke hodri meydan. Kaldırın dokunulmazlığımı yüzleşelim. Bu Nedim Şener hep iktidara yanladığı gibi günü gelip bize yanladığında eğer seni bizim yanımıza aldırtırsam aha da benim yüzüme tükürsünler."