Suç örgütü lideri Sedat Peker’in basın danışmanı olarak bilinen Emre Olur, geçtiğimiz günlerde Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile olan ses kaydını paylaştı. Kayıtlarda Perinçek’in, “Sedat Peker’in Ergenekon davasındaki savunmasını okursanız Fethullah Hocaya zerafetli göndermeler selamlar olduğunu görürsünüz. Bunu bilmeyen yoktur davaya katılanlardan. Ben bunu söyledim” ifadelerini kullandığı görüldü.

PEKER’DEN YANIT GELDİ

Bunun üzerine Sedat Peker, Perinçek’in iddialarına Emre Olur’un Twitter hesabı üzerinden yanıt vererek “Ergenekon soruşturmalarının tamamı sesli ve görüntülü kayıt altındaydı. Beykoz Trafik Şube’yi ara, o tarihte Beykoz’da çıkan bütün araç plakaları FG imiş. Onu da bir arkadaştan öğrendim. Ulan çakma doğu, FG harflerinin Beykoz’un plaka kodu olduğu trafik şubenin resmî sitesinde yer almakta.” ifadelerini kullandı.

KIZININ VİDEOSUNU PAYLAŞTI

İkinci kez paylaşım yapan Peker, kızının ağladığı bir videoyu paylaşarak “Kızımın gözyaşlarına iyi bakın. Bu gözyaşlarına yenileceksiniz. Evime yapılan polis baskını kızımda nasıl bir etki yaptıysa bütün kapıları kapatacağım diyor. Eğer ben de adamsam hepinizi o gözyaşlarında boğacağım. SÖZ NAMUS!” notunu düştü.