Bağımsız milletvekili Ahmet Şık, AK Parti Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın'ın danışmanı Ömer Işık'la ilgili şok iddialarda bulundu. Skandalın detaylarını birkaç gün sonra açıklayacağıın belirten Şık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya seslendi ve şunları söyledi:

*'Meseleyi siyasallaştırmaya çalışıyorlar' diyen Süleyman Soylu, aşağıdaki videoda yer alan görüntülerdeki balyalar halindeki paranın kimlere gittiğini, neyin karşılığı ödendiğini araştırabilir. 

*Zaten işgal ettiği makam kendisini bununla görevlendiriyor.

*Meclis'te AKP dışındaki partilere mensup milletvekili danışmanları isyan etse hakkıdır.

*Balyalar halindeki Eurolar ile görüntülenen kişi AKP Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın'ın kuzeni ve danışmanı Ömer Işık. 

*Adıyaman'dan başlayan ve Gaziantep'te bir hazine arazisinin "sözde satışıyla" o dönemin döviz kuru üzerinden genç bir iş insanını toplamda 33 milyon 534 bin 270 TL dolandıran danışmanlar çetesinin ayrıntısını birkaç gün sonra okuyacaksınız.

*Çuvallara sığmayan euro/dolar cinsinden bu paraların teslim edildiği kişiler AKP Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın'ın kuzeni ve danışmanı Ömer Işık ile eski AKP Dış İlişkiler Danışmanı Mesut Öztunç.