Memleket Hareketi Lideri Muharrem İnce, “Bin günde memleket hareketi” programı kapsamında Kocaeli’nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Usta gazeteci Bekir Coşkun’un cenaze töreninde Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile yan yana saf tutan İnce, CHP Genel Merkezi tarafından fotoğrafının sansürlenmesine teşekkür etti. 
İnce, “Asıl bölücünün kim olduğunu gösterdiler” dedi.

Bekir Coşkun'un cezase töreninde Muharrem İnce ile Kemal Kılıçdaroğlu yanyana saf tutmuştu...

 

SERT SÖZLER!

Kocaeli'nde gazetecilere konuşan Muharrem İnce, şunları söyledi:

“Bir gazeteci arkadaşımız ‘CHP ve İYİ Parti’yi birileri karıştırmak mı istiyor’ diye sordu. ‘İYİ Parti için konuşmam şık olmaz dedim. CHP ile ilgi de, bir yetkili çıktı ben Atatürk demem, Gazi Mustafa Kemal derim dedi. Bunu kim söyletti. Kendisi söyledi."

"Azerbaycan konusunda çok çelişkili açıklamalar yapıldı. Kim söyledi bunu? Partinin yetkililer söyledi. İskambil kağıdıyla Tabipler Birliği’nde ekonomi düzeltildi. 
Bunları size birileri yaptırmadı ki... Siz kendi kendinize yaptınız."

CHP tarafından servis edilen fotoğraflarda Muharrem İnce'nin 'kesildiği' görüldü...

 

"Bekir Coşkun ağabeyimizin cenazesine gittik. Sayın genel başkan ile yan yanayız. CHP’nin internet sitesinden fotoğraf yayımlıyorsun. Cumhurbaşkanı adayı olmuş, beş dönem milletvekilliği yapmış, gençlik kollarından beri hizmet etmiş adamın fotoğrafını kesiyorsun. Bunu sen yapıyorsun kendini sen tartıştırıyorsun. 
Fotoğrafta bile beni kesen acaba Cumhurbaşkanlığı seçiminde bana oy vermiş mi? Kazanmamı istemiş mi? 
O fotoğrafı kesenlere teşekkür ediyorum. Partide bölücünün kim olduklarını gösterdiler.”