Sarallar olarak bilinen suç örgütüne yönelik başlatılan operasyonlar devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda başlatılan operasyonlarda 7 tabanca, 1 av tüfeği, 1 kurusıkı tabanca, 600 mermi, 1 milyon TL değerinde çek ve senet ele geçirildi. 24 Aralık Cuma günü gerçekleştirilen operasyonda ise Suç Örgütü lideri B.S. ile toplam 13 şüpheli gözaltına alındı.

Organize Şube ekipleri, Ümit ve Tufan S.’nin de arasında bulunduğu 17 kişiyi gözaltına aldı. Adreslerde yapılan aramalarda 7 tabanca, 1 av tüfeği, 1 kurusıkı tabanca, 600 mermi, 1 milyon TL değerinde çek ve senet ele geçti. 

HAFTALIK TAKİP ÇİZELGESİ ELE GEÇİRİLDİ

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinde dijital materyaller ve mağdurların ifadesi doğrultusunda Büyükçekmece’de örgüt üyesinin kaldığı villada yapılan aramalarda; 89 adet büyük boy hint keneviri, 34 adet küçük boy hint keneviri, 9 kilo 384 gram Uyuşturucu madde, 1 adet Terazi, uyuşturucu madde çoğaltımında kullanılan sera malzemeleri, gübre ve derece ölçerler ve bitki yetiştirmek için haftalık takip çizelgesi ele geçirildi.

ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Ele geçirilen uyuşturucu maddeler İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan yerleşkesinde sergilendi. Gözaltına alınan örgüt lideri B.S ile birlikte 13 şüpheli Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.