Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, 5. videosunu da yayınladı. Daha önceki videolarda gündeme getirdiği iddiaların nasıl soruşturulması gerektiğinden bahseden Peker, bu kez elinde deliller bulunduğunu söyledi. Peker’in elinde delil bulunduğunu söylediği sırada masadaki ajandayı ve üç büyük zarfı düzeltmesi dikkat çekti.

Peker, kendisine yönelik operasyonlar sonrası çektiği videoların beşincisini de yayınladı. 'Her günahın bir intikam meleği olur' başlığıyla yayınladığı 75 dakikalık 5. videoda, Peker'in masasında bu kez 'Hayırsız Peygamber Bob Dylan' kitabı vardı.

Mehmet Ağar'la ilgili offshore hesapları ve gizli ortaklıkları soran Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya da bir kez daha "Sen benim jokerimdin, dönüş biletimdin" diye seslendi.

DELİL İMASI MI?

İddialarının delillerine dair tartışmalara değinen Peker, “Bazı gazeteci arkadaşlar konuşmalar yaparken şöyle diyorlar; ‘İşte tabii ki deliller olmadan, deliller gelmeden bu konularla ilgili kesin bir şey konuşulmaz, uygun değil. Bunları incelenmesi gerekir.’ Doğru söylüyorlar” ifadelerini kullandı.

Bu videosunda Peker’in delillere dair ifadeleri kullanırken söz konusu ajandayı ve üç zarfı eliyle düzeltmesi dikkat çekti. Peker’in her videosunda masasında bulunan üç zarf ve mavi kaplı ajanda, elindeki deliller bulunduğu mesajı verdiği şeklinde yorumlanmıştı.

ABDULKADİR SELVİ’YE TEPKİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya "Büyük konuşma. Parça parça yapacağım, her hafta canını bir kere yakacağım. Öyle ya, sen benim dönüş biletimdir. Sen benim bütün bahislerimi üzerine oynadığım jokerdin. Bizi yaktın" diye seslenen Peker'in hedefinde Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi de vardı.

“Peker’i orada koruyup konuşturan 15 Temmuz gecesi Erdoğan için ha düştü ha düşecek diye takip eden Birleşik Arap Emirlikleri’nin Veliaht prensi olmasın?” iddiasında bulunan Selvi’ye tepki gösteren Peker şunları söyledi:

“Sana o yazıları kimin yazdırdığını biliyorum. Düşkün. Filmci. Yazıklar olsun, yazıklar olsun sana. Adam değilsin sen, hiçbir zaman olamazsın. Sen insansın mısın? Sen düşkünsün. Efendilerin sana konuş dediklerinde konuşursun. Sen bu kadarsın.