Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in Kıbrıs'ta uyuşturucudan temin edilen para trafiğinin merkezinde olduğunu iddia ettiği Halil Falyalı, evinin yakınlarında aracına düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Saldırıda Falyalı'nın şoförü de öldü.  

Kıbrıs medyasındaki haberlere göre Falyalı'nın içinde bulunduğu araç, Girne Çatalköy'de otomatik silahlarla tarandı. Saldırıda ağır yaralanan Falyalı tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. 

Olaya dair haberlere göre, bir otelden evine gitmek için yola çıkan Halil Falyalı'nın içinde bulunduğu araç, evine çok yakın bir noktada pusu kuran kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce otomatik silahlarla yaylım ateşine tutuldu. Saldırıda Falyalı vurularak ağır yaralandı. Falyalı'nın şoförü Murat Demirtaş ise olay yerinde öldü.

KURTARILAMADI

Saldırı sonucu Halil Falyalı'nın kalbinin durduğu, hastanede hayata döndürülmeye çalışıldığı ancak aldığı ağır yaralar nedeni ile kurtarılamadığı bildirildi.

Falyalı'nın aracının yaylım ateşine tutulduğu sırada eşi ve çocuklarının arkadaki araçta bulunduğu öğrenildi. Falyalı'nın eşi ve çocuklarının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in videolarında gündeme gelen KKTC'li iş insanı Halil Falyalı, bundan bir ay önce cezaevinden tahliye edilmişti. 

Sedat Peker'in videolarında gündeme gelen KKTC'li iş insanı Halil Falyalı, ekim ayında polise teslim olmuştu. Falyalı, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla serbest kaldığını duyurmuştu.

VÜCUDUNDAN 7 KURŞUN ÇIKTI

Gazeteci Erk Acarer, sosyal medya hesabından Halil Falyalı’ya yapılan saldırı sonrası ilk görüntüyü paylaştı. Acarer aynı zamanda Falyalı'nın vücudundan 7 kurşu çıkarıldığını belirtti.