MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin bugünkü grup toplantısında yaptığı konuşmada, geçtiğimiz haftalarda saldırıya uğrayan ve ağır yaralanan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ı "Gündeme gelmek için kendilerine saldırı organize etmekle" suçlamasının yankıları sürüyor.

Konunun muhatabı Selçuk Özdağ da Bahçeli'nin sözlerine sert sözlerle yanıt verdi.

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM"

T24'e konuşan Selçuk Özdağ şunları söyledi;

*Bu iddialar deli saçmasıdır. Sayın Bahçeli'ye düşen görev savcılığa başvurmaktır. Suçluluk psikoloji içerisindeler, telaş içerisindeler. Çaresizliğin ve mağlubiyetlerinin göstergesi. Biz böyle alçaklıkları yapmayacak, yaptırmayacak kadar delikanlı insanlarız. Sayın Bahçeli nereden öğrenmiş balkondan benim görüntüleri çektirdiğimi. Kendisi devlet içinde devletse buyursun ispat etsin.

*Sayın İçişleri Bakanını, Adalet Bakanını ve Sayın Cumhurbaşkanını göreve davet ediyoruz. Bahçeli Fethullah Gülen'le ilgili 'bu yaşlı başlı insanla uğraşmayın' derken ben FETÖ'nün tehlikelerinden söz ediyordum.

*İddialarını ispat edecekler. Sözü edilen kamera görüntüleri zaten başka bir taraftan çekilmiş. Bizim direnişimiz olayı engelledi. Olayı soruşturan savcıyı ben mi tehdit ettim. Çorum ve Derince'nin MHP'li il başkanları tehdit etmedi mi? 
Bana yapılan saldırı bir milattır. Siyasi terör saldırısıdır.

*Bu iddialar deli saçması. Yarın Bahçeli hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Suçluluk psikolojisi içerisindeler.