Birgün’den Uğur Şahin’in haberine göre; AK Parti’de bulunan Pendik Belediyesi, 7 Haziran’da “Yeni Parkların Yapımı, Mevcut Parkların Revizyonu ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi” başlığıyla bir ihale açtı. Bu ihaleyi “Mavi Yeşil Turizm Gıda İnşaat” isimli şirket kazandı. 20 Temmuz tarihinde 57 milyon 935 bin TL’lik sözleşme imzalanırken, Mavi  Yeşil Turizm Gıda İnşaat şirketinin sahipleri dikkat çekti.

Ticaret Sicili Gazetesi’nde yer alan bilgilere göre; söz konusu şirket Erol Bulut ile Hasan Alas’a ait. Ancak Erol Bulut kamuoyunda Sezen Aksu ile ilgili söylediği sözlerle tanınmıştı. 15 Temmuz Gazileri Platformu Başkanı da olan Bulut, AKP İstanbul 3’üncü Bölge’den milletvekili aday adayı olmuştu.

“HEPSİNİ EZECEĞİZ”

Bulut, Sezen Aksu hakkında suç duyurusunda bulunduktan sonra, Çağlayan Adliyesi önünde yaptığı açıklamada “Sezen Aksu’yu şeytanın yolundan gitmekle” itham etmiş ve müslümanların sinir uçlarının sonuna kadar zorlandığını iddia etmişti: “Sabrımız taştı artık. İçişleri Bakanımızın dediği gibi beyinlerine sıkacağız, kafalarına ve inlerinde hepsini ezeceğiz.”