Ağrıspor kavgasında yeni görüntüler ortaya çıktı! Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ile Ağrıspor Başkanı Mehmet Yıldırım arasında yaşanan gerilim sonrası kent sokaklarındaki kalaşnikoflu yürüyüş görüntüleri sosyal medyada yayınlanmıştı.

Yıldırım, 28 Temmuz gecesi kulübün sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, Sayan'ın kulübü ‘ele geçirmek' istediğini ileri sürerek suçlamalarda bulundu.

Yıldırım, Sayan'ın Ağrıspor Kulübü'nü borç batağına sürükleyerek ele geçirmek istediğini iddia etti. 

"HAVAYA BELKİ 200 TANE MERMİ SIKIYORLAR"

Mehmet Yıldırım, açıklamasında "Kulüp müdürünü tehdit etmek için geldiler ve kavga çıktı. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tunç silah çekince bizimkiler de yumruk atıyor ve Ahmet Tunç kaçıp Savcı Sayan'ın yanına gidiyor. 20 dakika sonra Sayan, 100 kişilik bir grupla sahip olduğumuz marketin önüne geliyor. Ahmet Tunç'un kardeşi hücum ediyor. Bunun üzerine tekrar birbirine giriyorlar. Savcı Sayan, şoförü tarafından arabaya koyulup kaçırılıyor. Havaya belki 200 tane mermi sıkıyorlar.”

Olay sonrası ifade emniyette ifade verdiklerini de belirten Yıldırım, “Emniyet, Savcı Sayan’ın özel korumalarının hepsinin silahlarına el koydu. Çünkü olay hem mahalle ortasında hem iki binanın arasında yaşanıyor. Savcı Sayan olay yerinden kaçırıldığı gibi kalaşnikoflu 20- 30 kişi toplayıp cadde ortasında gövde gösterisi yapıyor" ifadelerini kullanmıştı.

Mehmet Yıldırım, olay gününe ait yeni video görüntüleri yayınlandı. Yıldırım, sosyal medya hesabından paylaştığı videoya, "Kaçışan halkımıza analaramıza bacılarımıza küçük çocuklarımıza bu savaş halini yaşatanlara yazıklar olsun. İnşallah hak ettikleri cezayı çekerler tek kelimeyle yazıklar olsun" notunu düştü.