AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüse yakalandı. 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a siyasilerden geçmiş olsun mesajları yağdı.

İşte o mesajlar:

İlk geçmiş olsun mesajı yayınlayan parti lideri Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu oldu. Eski Başbakan Davutoğlu, "Koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve değerli eşi Emine Erdoğan hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifa diliyorum. Rabbim tüm hastalarımıza bir an önce sağlıklarına kavuşmayı nasip etsin" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başaknı Kemal Kılıçdaroğlu, "Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Sayın Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum." dedi.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener " Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi Lideri Ali Babacan'da, "Koronavirüs testleri pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun temennilerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum." dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Koronavirüs testleri pozitif çıkan Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sn. Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum" dedi.

Meclis Başkanı Mustafa Şentop, "Kovid-19 testi pozitif çıkan Sayın Cumhurbaşkanımızı aradım. Kendilerine ve eşi Saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendi'ye geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Cenab-ı Hak’tan kendilerine ve tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

İbrahim Kalın ise, "Dualarımız sizlerle efendim" dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Geçmiş olsun Sayın Cumhurbaşkanım. Milletimizin ve tüm mazlumların duası sizinle. Rabbim size, kıymetli eşinize ve tüm hastalarımıza şifa versin" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mahsur Yavaş, "Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum" dedi.

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da "Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli eşi Emine Erdoğan hanımefendiye acil şifalar dilerim. Tüm toplum olarak, korunma tedbirlerine lütfen uyalım" ifadelerini kullanarak uyardı.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Sayın Cumhurbaşkanım; sizlere ve saygıdeğer eşinize Rabbimden acil şifalar diliyorum. Milletçe dualarımız sizlerle" sözlerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da "Sayın Cumhurbaşkanım çok geçmiş olsun. Dualarımız sizinle. Size ve kıymetli eşinize Rabbimden acil şifalar diliyorum." sözlerinde bulundu.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’ye eşimle birlikte geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Rabbimden şifa diliyoruz. Dualarımız sizinle." dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı, "Sayın Cumhurbaşkanımıza ve değerli hanımefendiye Allah acil şifalar versin inşaAllah" dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise "Rabbim tez zamanda şifa versin, sizi başımızdan eksik etmesin sayın Cumhurbaşkanım. Allah’ın izniyle birçok virüsü alt ettiğiniz gibi bu virüsü de birkaç güne alt edeceksiniz. Bu milletin bu ümmetin duaları sizinle…" dedi.

Eski Başbakan Binali Yıldırım, "Covid-19 testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum" ifadesinde bulundu.

Ekonomi Bakanı Nureddin Nebati, "Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli eşi Sn Emine Erdoğan Hanımefendiye Rabbimden acil şifalar diliyorum. Allah sizi başımızdan eksik etmesin." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da, "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli eşi Sn. Emine Erdoğan Hanımefendi, hayatları boyunca verdikleri mücadeleyle her türlü sıkıntıyı birlikte aşmışlardır. Allah'ın izniyle, koronavirüsü de birlikte atlatacaklardır. Rabbim, tez zamanda şifa versin inşallah..." dedi.

BAHÇELİ SOSYAL MEDYADAN DİLEMEDİ AMA...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleri, Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri ve milletvekilleri ile toplantısı sonrası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın Covid-19 testinin pozitif çıkmasına ilişkin, “Cenabı Allah’ın şifalar vermesini temenni ediyorum. Biraz sonra kendilerini arayacağım inşallah. Geçmiş olsun dileklerimi bildireceğim parti olarak” dedi.