İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, telefonlarının dinlendiğini söyleyen CHP lideri Kılıçdaroğlu'na sosyal medya hesabından yanıt verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Gittiğim yerler, gezdiğim yerler, konuştuğum kişiler belli, benim telefonlarımın dinlendiğini, takip edildiğimi gayet iyi biliyorum" açıklaması yapan Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün katıldığı  T24 canlı yayınında gazeteci Murat Sabuncu'nun sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamalarda, "Gittiğim yerler, gezdiğim yerler, konuştuğum kişiler belli, benim telefonlarımın dinlendiğini, takip edildiğimi gayet iyi biliyorum. Korumalar da ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar. Benden rahatsız olanlar var tabii. Ciddi bir tehdit var. Bu bizi korkutmaz" diye konuşmuştu. 

SOYLU'DAN YANIT

Kılıçdaroğlu'nun, eşi, kendisi ve çocuklarının telefonlarının dinlendiği ve takip edildiği iddiasına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan yanıt geldi.

Soylu, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun, tamamen gündemi değiştirme çabasıyla yaptığı ve gerçekle hiçbir ilgisi olmayan açıklaması, devletimize ve güvenlik güçlerimizle ortaya koyulan tüm mücadeleye iftiradır, büthandır." ifadelerini kullandı.

Soylu'nun, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun, tamamen gündemi değiştirme çabasıyla yaptığı iftiraya, bühtana cevabımızdır..." diyerek yaptığı açıklama şu şekilde: