Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüse yakalandı. 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a spor camiasından geçmiş olsun mesajları yağdı.

İşte o mesajlar:

Galatasaray, "Covid-19 PCR testleri pozitif çıkan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve değerli eşi Sayın Emine Erdoğan hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe, "Covid-19 PCR testleri pozitif çıkan Cumhurbaşkanımız Yüksek Divan Kurulu Üyemiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli eşi Emine Erdoğan hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce eski sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz" dedi.

Trabzonspor Kulübü, sosyal medya hesabından cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koronavirüs sonucuna yönelik, "Covid-19 testleri pozitif çıkan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Beşiktaş, "Covid-19 testleri pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli eşi Emine Erdoğan hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını dileriz" dedi.

Çaykur Rizespor, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın COVID-19 test sonucunun pozitif çıktığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Sayın Cumhurbaşkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" açıklamasında bulundu.

İstanbulspor, "Covid-19 testi sonucu pozitif çıkan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli eşi Sayın Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ederiz" ifadesini kullandı.


Göztepe, "Covid-19 testleri pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz" dedi.