Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce'ye yönelik 'seçim gecesi neredeydin' propagandasına karşılık CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan çok önemli açıklamalarda bulundu. Özcan, "O gece sayın Tüzün ve Sayın Altay arasında bir tartışma vardı. Sayın Tüzün, Muharrem İnce'nin açıklama yapması gerektiğini, Sayın Altay ise açıklama yapmaması gerektiğini söylüyordu" dedi.

Tanju Özcan'ın açıklaması şu şekilde:

'TÜZÜN VE ALTAY ARASINDA AÇIKLAMA GERGİNLİĞİ VARDI'

"Seçim gecesi saat 20.45 gibi ben yanlarına gittim. 50 civarı insan vardı. Ben gittiğimde Engin Altay ve Yaşar Tüzün tartışma halindeydi. Sayın Tüzün, Muharrem İnce'nin açıklama yapması gerektiğini, Sayın Altay ise açıklama yapmaması gerektiğini söylüyordu"

'YARINLARI DÜŞÜNÜYORSAN AÇIKLAMA YAPMA'

"Muharrem İnce'nin açıklama yapmasını istemeyen Engin Altay, İnce'ye, 'Eğer sadece yarını düşünüyorsan açıklama yap, ama yarınları düşünüyorsan açıklama yapma' dedi. Yaşar Bey de halkın bilgilendirilmesinden yanaydı.

'TANJU NEYİ AÇIKLAYAYIM, ELİMDE VERİ YOK'

"Yaşar Tüzün ve ben bu tartışma üzerine Muharrem İnce'nin yanına gittik. Kendisi, "Tanju nasıl açıklama yapayım, elimde veri yok ki" dedi ve beklemek zorunda olduğunu ifade etti."

'SÜREKLİ OLARAK ÇAY İÇİYORDU, BEN ALKOL ALDIĞINA ŞAHİT OLMADIM'

"Bu arada o gece sürekli çay içiyordu. Ben çaydan başka bir şey içtiğini görmedim. Alkol aldığına şahit olmadım. Zaten ailesiyle birlikteydi Muharrem Bey."