Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İBB’yi eleştireyim derken eleştirilerin hedefi oldu.

Kadıköy Altıyol’daki bir yol çalışmasının ilk anlarında çekilmiş fotoğrafı paylaşan AKP’li Göksu, fotoğrafların üzerine “İşte CHP'li İBB'nin vizyon belediyeciliği. Kadıköy Boğa Meydanı yollarını bu halde bırakıp gitmişler. Hani diyorlar ya CHP'li belediyeler ‘Tıkır Tıkır Çalışıyor’ diye, tıkır tıkır değil ama takur tukur olduğu kesin” ifadelerini yazdı.

Bu paylaşımın ardından Göksu sosyal medyada, Altıyol’u Boğa Meydanı diye tanıtması ve akşam kazılıp sabaha kadar tamamlanan yol çalışması için İBB eleştirmesi nedeniyle tepki gördü.

Öte yandan Göksu’ya Kadıköy Belediye Başkanı Av. Şerdil Dara Odabaşı yanıt verdi.

Odabaşı, Göksu’ya, “@mt_goksu Bey 25 yıldır unuttuğunuz Kadıköylüler, buraya ‘Altıyol’ der. Kanal çalışmasının nasıl yapıldığına dair fikrinizin olmaması belediyecilik anlayışınızı gösteriyor. Eleştirmek için acele etmeseydiniz. Gelin bir de şimdi fotoğraf çektirin hem Boğa’da anınız olur” ifadelerini kullandı.