Vaka sayılarının artmasıyla birlikte corona virüsüyle mücadelede tedbirler getirilmiş ve sokağa çıkma yasağı başta olmak üzere birçok kısıtlama hayata geçirilmişti.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI ÜZERİNDEN REKLAM VERİYORLAR

Bunlardan biri olan kafe ve restoranların kapatılmasını fırsat bilen bazı vatandaşlar sosyal medya üzerinden reklam vererek evlerini kafe gibi işletmeye başladı.

ÖNCE REZARVASYON YAPILIYOR ARDINDAN TELEFON GÖRÜŞMESİ

DHA'da yer alan habere göre İstanbul Arnavutköy'de kafeye çevrilen evlerden birine gitmek için önce rezervasyon oluşturuluyor ve sonra telefonla iletişime geçiliyor.

1 SAATTE EN FAZLA 4 MÜŞTERİ

Fiyatların oldukça pahalı olduğu mekanda en fazla 4 müşteri kabul edilirken 1 saatlik kısıtlama olduğu da ifade edildi.

Durumun hiçbir sakıncasının olmadığını düşündüğünü belirten kafenin işletmecisi E.S., ''Biz burada suç işlemiyoruz. Bu durumu iş olarak düşündük''

KAFE İŞLETMECİSİ: HERKESE İLGİNÇ GELİYOR

Corona virüsü pandemisinden dolayı kafelerin kapalı olduğunu hatırlatan E.S., ''Bu yüzden böyle bir şey yapma kararı aldık. Bu durum herkese ilginç geliyor'' diye konuştu.

DEVAM ETMEYİ DÜŞÜNÜYOR

İleride ürün çeşitliliğini artırabileceğini ve bunu yasal olarak yapacağını ancak şu an için böyle bir imkânının olmadığını söyleyen. E.S., ayrıca talebin çok olduğunu ve devam etmeyi düşündüğünü de dile getirdi.