İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden Halk Ekmek A.Ş. ile Maltepe Belediyesi, arasında imzalanan protokol 15 gün önce uygulamaya geçti. İBB Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkanvekili Özgen Nama, söz verilen ücretsiz ekmekleri vatandaşa elleriyle dağıttı.

"EKREM İMAMOĞLU'NA DUA ET"

Ekmek dağıtımı sırasında aldığı ücretsiz ekmekle Özgen Nama'nın yayına gelen yaşlı bir kadın, elini Nama'nın omzuna koyarak "Allah senden razı olsun" dedi. Nama da kendisine teşekkür edip dua eden kadına, "Allah senden de razı olsun. Ekrem İmamoğlu'na da dua et. İmamoğlu'ndan da Allah razı olsun" diyerek cevap verdi.

GÜNDE 17 BİN EKMEK

Maltepe Belediyesi ve Halk Ekmek arasında imzalanan protokol kapsamında, günde 17 bin, haftada 85 bin ekmeğin vatandaşlar ücretsiz olarak dağıtılacak.

Maltepe Belediyesi 18 mahalle muhtarlığı önünde kurduğu Halk Ekmek noktalarında, tüm mahallelerde ücretsiz ekmek dağıtımını başlattı.  

"HALKIMIZA SAĞLIKLI EKMEK SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Nama, Maltepe Belediyesi'ne teşekkür ederek "Geçim sıkıntısı yaşayan halkımızın yanında olmaya, ucuz ve sağlıklı ekmek sunmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.