Ukrayna'nın batısında bulunan ve nüfus açısından en büyük kentlerinden biri olan Lviv'de  halk süper marketlere akın etti, eczane ve bankaların önünde kuyruk oldu. Polonya ve Slovakya sınırına yakın ve çatışmaların yoğun yaşandığı bölgelerden uzak olan Lviv kentinde halk eczane ve bankaların önünde kuyruk oldu. Marketlerde ise raflar boşaldı.

ATM ÖNÜNDE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Birçok insan Kiev'den kaçmak için uzun kuyruklar oluşturduğu görüntüler sabah saatlerinde ajanslara ulaşmıştı. Ukrayna'da kalanlar ise bankalar önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Ukrayna'daki banka ve ATM'ler önünde uzun kuyruklar oluşurken benzer görüntüler yol kenarlarında da gözlendi.

BENZİN İSTASYONLARI DOLDU

Çok sayıda Kievli şehri ve ülkeyi terk etmek için kontak çevirirken, benzin istasyonlarında da uzun kuyruklar oluştu.

'BAŞKA YOLUMUZ YOK'

Başka bir yerde, bir hava saldırısı sırasında sığınağına giden bir okul çalışanı olan Svetlana da BBC'ye açıklamalarda bulundu. Svetlana, sığınağa götürmek için çabucak bir çanta hazırladığını aktarırken, “Şu anda ne yaptığımızı anlamıyoruz, güvende olabileceğimiz bir yere gidiyoruz” dedi.Ukrayna ordusunda yedek asker olduğunu açıklayan Mark, BBC'ye, “Başka yolumuz yok. Ülkemizi savunmalıyız. Belki de bu savaşta ölebiliriz.” dedi.