Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisiyle ilgili sarfettiği "Hiç adam yerine koymam. Kabul etmem; bunun söylerseniz toplantıyı terk etmem. Ben bu adamı adam yerine ve insan yerine koymam. Bu hayvandan aşağı bir adamdır. Bu kadar basit. Adam yerine koymam. Kendisi adam yerine girmeye çalışıyor Soros çocuğudur ve operasyon çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir" sözlerine ilişkin sosyal medyadan yayımladığı bir video ile bugün İçişleri Bakanlığı binası önüne gideceğini duyurmuştu. 

ÖZDAĞ'DAN BİR ÇAĞRI DAHA 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bu sabah Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla Soylu'ya bir çağrıda daha bulundu. 

Özdağ, şu ifadeleri kullandı: 

"Süleyman eğer adamsan, eğer korkak değilsen, bugün saat 11.00’de polislerin arkasına sığınmadan bakanlığın önünde karşıma çıkarsın. Ama duydum ki, İstanbul’dan bile Çevik Kuvvet getirip barikatlar kurmuşsun. Rezil korkak"

'SÜLÜ, BİZ MÜLTECİ OLARAK MI GELDİK?'

Özdağ, bir sonraki paylaşımında ise, "Soylu, sığınmacıları savunmak için, “Biz de buraya Moğolistan steplerinden geldik” demiş. Sülü, biz mülteci olarak mı geldik? Bizans, bize sığınmacı statüsü mü verdi? Sultan Alparslan hayatta olsa seni kızılcık sopası ile döverdi. İçişleri Bakanlığı bu cehaleti hak etmiyor" ifadelerine yer verdi. 

ZAFER PARTİSİ'NDEN ÇAĞRI

Öte yandan Zafer Partisi'nin Twitter hesabından da çağrı yapıldı. Özdağ'ın İçişleri Bakanlığı binası önüne tek başına gideceğini vurgulayan çağrıda, "Büyük Türk Milleti, Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ İçişleri Bakanlığı'na tek başına gidecektir. Hem partililerimizin hem de milletimizin bireysel veya gruplar halinde herhangi bir provokasyona neden olmamak İçişleri Bakanlığı önüne gitmemeleri önemle rica olunur!" ifadeleri kullanıldı.