Artıbir Kamuoyu ve Pazar Arastırma Şirketi Genel Müdürü Hüseyin Çalışkaner, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifa ettiğini iddia etti.

AK Parti hükümetinin içindeki çatlaklıklar gün geçtikçe daha çok gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

'İSTENMEYEN BAKAN!'

Bakanlar arasındaki tartışmalar ve fikir ayrılıkları hemen hemen her gün değişik yazarların köşelerine konu oluyor. Seçim anketlerine göre çok büyük oy kaybı içerisinde olan AK Parti’de en çok tartışılan bakanların başında gelen Süleyman Soylu geliyor. Hükümet içerisinde istenmeyen Bakan olarak da tanımlanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla ilgili bomba bir kulis bilgisi geldi.

SÜLEYMAN SOYLU’NUN İSTİFA ETTİĞİ SÖYLENİYOR

Artıbir Kamuoyu ve Pazar Arastırma Şirketi Genel Müdürü Hüseyin Çalışkaner sosyal medya paylaşımında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifa ettiğine yönelik haberlerin olduğu duyumunu paylaştı.

Çalışkaner, sosyal medya hesabından verdiği bilgide “Süleyman Soylu'nun istifa ettiği söyleniyor” dedi. Bu konuyla ilgili de 01.00 itibarıyla Resmi Gazete’nin henüz yayınlanmaması öne sürüldü. Sosyal medya kullanıcıları İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifa ettiği için Resmi Gazete’nin 02 Şubat 2022 mükerrer sayısının yayınlanmadığını iddia etti.