HAVUZLU OTOMOBİLLE TRAFİĞE ÇIKTI

Daha önce de bu tür cezalar alan Tokmak, satın aldığı bir hurda aracın tavanını keserek içini havuz halini getirmiş ve bununla trafiğe çıkmıştı. Bu araçla da polise yakalanan Tokmak, 2 bin 500 lira ceza ödemek zorunda kaldı.

MANGALLI ARAÇ YAPTI

Olaydan kısa süre sonra yeni bir araç alıp bu defa iç kısmını teras, bagajını da mangala çevirdi. Mangal yaparak trafikte ilerleyen Tokmak, yine polise yakalandı ve ceza yemekten kurtulamadı.

KOLTUKTAN MOTOSİKLET

Bundan sonraki adımını çılgın bir projeyle devam ettiren Tokmak, koltuktan motosiklet yaptı. Bir TV koltuğu ve motosiklet motoru alan Tokmak, el arabasının tekerleklerini alta, bisiklet direksiyonunu da üste monte ederek koltuktan motosiklet yaptı.

SON OLARAK İDDİAYI KAYBEDİNCE YAPTI

Son olarak da arkadaşlarıyla okey oynarken girdiği iddia ile aracına 11 bin taş döşesi.

Bunun için hurdacıdan 4 bin lira karşılığında 1974 model bir otomobil aldı, pandemiden dolayı kapanan bir kıraathaneye de giderek 7 bin liraya 11 bin okey taşı ile 65 takoz aldı. İş yeri çalışanlarıyla birlikte otomobili garaja çeken Tokmak, 1 haftalık bir çalışmanın ardından aracının dışını okey taşlarıyla tamamen kapladı, tavan kısmına da takozları yerleştirdi.

CEZA ALMAKTAN KURTULAMADI

Görüntülerin yayınlanmasının ardından Antalya Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, Tokmak’ın işyerine geldi. Ekipler Tokmak’a hurda araç ile trafiğe çıktığından dolayı 2 bin 605 lira para cezası uyguladı, aracı ise çekiciyle otoparka çektirdi.