Yaklaşık 1 haftadır elektrik kesintisinin yaşandığı Isparta'da Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in ‘tüm cadde ve sokaklar açık’ açıklamaları tartışma konusu oldu. Gazeteci Bora Tüfekli'nin paylaştığı fotoğraflar, durumun başkanın söyleminin aksi yönünde geliştiğini gösterdi.

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre, Şükrü Başdeğrimen, bir internet haber sitesine yaptığı açıklamada kentteki 3 bin 200 cadde ve sokağın tamamının açık olduğunu söylemişti. Ancak, sabah saatlerinde çekilen fotoğraflar kentte hala çok sayıda sokağın kapalı olduğu, ana yolları açmak için kürünen karın ara sokakları kapattığını gözler önüne serdi.

'2022 YILINDA HALA BU MANZARAYLA KARŞI KARŞIYAYIZ'

Batıkent, Binbirevler, Hızırbey, Gülistan, Işıkkent gibi birçok mahalleden ulaşan fotoğraflarda yolların kapalı olduğu görülüyor. Vatandaşlar, yaşanan durumdan duydukları rahatsızlıkları, “2022 yılında hala bu manzarayla karşı karşıyayız. Elektriğimiz yok, yollar kapalı, zaman zaman su kesintileri yaşanıyor. Sonra da çıkıp tüm yollar açık diyorlar” ifadeleriyle dile getiriyor.

DEREGÜMÜ KÖYÜ 4 GÜNDÜR ELEKTRİKSİZ

Öte yandan Deregümü Köyü’ne de perşembe gününden bu yana elektrik verilemiyor. Deregümü Köyü sakinleri, “4 gündür elektriğimiz yok. İlk iki gün sularımız kesikti. Karları eritip su kullandık. Köyümüzde seralarda hasarlar oluştu” dedi.