Yaşlılara tek çift çorap dağıtıp fotoğraf çekilerek gündeme gelen ve eleştirilerin odağında olan AK Parti Nazilli Kadın Kolları Başkanı Serpil Ateş Akkaya istifa etti.

TEK ÇİFT ÇORAP DAĞITTI

Kadın Kolları Başkanı Serpil Ateş Akkaya ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret ettikleri yaşlı vatandaşlara birer çift çorap hediye etti.

ÇORAP VERİRKEN FOTOĞRAF ÇEKİLDİ

Akkaya ve yönetim kurulu üyeleri yaşlı çiftlere çorap dağıttıkları sırada rezil çekildiler. Çoraplar verilirken çekilen fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. Fotoğraflarda AK Partili kadınlar kameralara poz verirken, yaşlı vatandaşlarda mahcubiyet oluşturulduğu gerekçesiyle sert eleştiriler yapıldı.

YAŞLILARI TEK ÇİFT ÇORAPLA MUTLU ETTİLER!

Kadın kolları sosyal medyadan paylaştıkları notta  “AK Parti Nazilli Kadın Kolları olarak başkanımız Serpil Ateş Akkaya öncülüğünde yaşlılarımızı mutlu etmek adına onlarla dertleşip ufak bir hediye alıp ziyaretlerinde bulunduk” ifadeleri kullanıldı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU 

Serpil Ateş Akkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 2 dönemdir yürüttüğü  görevinden istifa ettiğini duyurdu.

'DAVAMIN ARKASINDAYIM'

İstifa nedeninin yaşadığı rahatsızlıklar olduğunu belirten Akkaya, "Son günlerde yaşadığım rahatsızlık sebebiyle üzülerek de olsa 2 dönemdir yapmış olduğum kadın kolları başkanlığımdan istifa ediyorum davamın ve partimin sonuna kadar arkasındayım" ifadelerini kullandı.

POLEMİK HABER / ÜNAL ERZENGİN