Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un, Sağlık Bakanı Fahrettin koca ile tartıştığı ve ardından istifa kararı aldığı iddia edilmişti. Buna kanıt olarak da Selçuk'un sosyal medya hesabı Instagram'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve Fahrettin Koca'yı takipten çıkarak 'Milli Eğitim Bakanı' yazısını silmesi kanıt olarak gösterilmişti.

İKİ İSMİ TAKİP ETMİYOR

Selçuk'un Koca ile yaşadığı bir tartışma sonrası istifa kararı aldığı ve sosyal medya ehsabı Instagram'dan hem Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı takipten çıktığı ileri sürülmüştü.

BAKAN SELÇUK HEM INSTAGRAM HEM DE TWITTER'DAN TAKİP ETMİYOR

Selçuk'un diğer sosyal medya hesabı Twitter'dan da iki ismi takip etmemesi kafaları karıştırırken Bakan Koca'nın da Instagram'da Selçuk'u takip etmediği ortaya çıktı.

BAKAN KOCA DA TAKİP ETMİYOR

Bakan Koca'nın neredeyse tüm bakanları takip edip, Selçuk'u etmemesi de aynı iddiaya yorumlanırken Twitter hesabında Selçuk'u takipte olduğu görüldü.

MEB'DEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili Bakan Selçuk'tan herhangi bir açıklama gelmezken Milli Eğitim Bakanlığı, sosyal medyadan konuyla ilgili paylaşım yaparak iddiaların asılsız olduğunu açıkladı.