Ziyaret polemiğinde birçok MHP'li isim eleştiride bulunmuş hatta yayın organlarından manşet bile verilmişti.

MHP'Lİ İSİMLERDEN TEPKİLER GELMİŞTİ

* MHP lideri Devlet Bahçeli'nin danışmanı Yıldıray Çiçek, Türkgün Gazetesi'nde eleştirilerini manşete taşırken Bahçeli'nin Basın Danışmanı Metin Özkan ve MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman da Türkeş Ailesi’ni eleştirdi.

ELEŞTİRİLERE İLK TEPKİ OĞUL KUTALMIŞ TÜRKEŞ'TEN

* Eleştirilere ilk tepki ise Alparslan Türkeş'in oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş'ten gelmişti.

* Ardından Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş Taş da ziyareti savunarak yapılan eleştirilere tepki göstererek bunun babasının dünya görüşüne aykırı olduğunu vurguladı.

BÜYÜK OĞLU DA DAHİL OLDU

* Türkeş'in bir diğer oğlu olan eski bakanlardan Yıldırım Tuğrul Türkeş de polemiğe dahil oldu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın'a mesaj gönderen Türkeş, ''Bir daha Türkeş ismini ağzınıza almayın. Onlar benim kardeşim. Kardeşlerimin başına bir şey gelirse karşınızda beni bulursunuz'' diyerek sert tepki gösterdi.

Eski Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş

YAZILARINA ARA VERDİ

* Ziyareti ağır eleştirilerle manşete dahi taşıyan Yıldıray Çiçek, bir açıklama yaparak yazılarına bir süre ara verdiğini duyurdu.

MHP lideri Devlet Bahçeli ve danışmanı Yıldıray Çiçek

* Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Çiçek, ''Haftanın 6 günü @TurkgunGazetesi'nde yazmış olduğum köşe yazılarıma kısa bir süreliğine ara veriyorum. Değerli okuyucularımın bilgisine. Yeniden görüşmek ve buluşmak dileğiyle... Saygılarımla'' ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

* Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ve beraberindeki heyet ile  birlikte Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş'i ziyaret etmiş ve bu birçok MHP'li isim tarafından eleştirilmişti.