Öğrenci Haberleri

öğrenci haberleri ve güncel öğrenci gelişmeleri, öğrenci ile ilgili tüm video, öğrenci fotoğrafları ve öğrenci haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde sınıflarına temizlik malzemesi getirip karıştıran 16 öğrenci, sızan gazdan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Dünya

Avrupa'nın sanayi ülkesi Almanya'da, toplu taşıma sektöründe yaşanan personel eksikliği nedeniyle şirketler, öğrencilere yöneliyor.

Gündem

Kırıkkale Üniversitesi’nin düzenlediği kariyer buluşmalarına konuk olan iş kadını Mimar Selen Hakbilir, deneyimlerini öğrencilere aktardı.

Eğitim

Yükseköğretim Kurulu, belirli programlarda lisans ve lisansüstü öğrenim gören öğrenciler için burs ücretlerini artırdı.

Yerel

Van'ın Erciş ilçesinde Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nda gönüllü öğretmenler, öğrencilerle birlikte kardan Anıtkabir yaparak, İstiklal Marşımızı okudu.

Gündem

Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü’nde bir araya gelen bir grup ülkücü, sınavlara girmek isteyen muhalif öğrencilere saldırdı.

Gündem

Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okullarda düzenlenecek kermeslerde öğrencilerden toplanan paradan Diyanet Vakfı’na aktarılan payın müdürlüğe bildirilmesini istedi.

Gündem

Konya'nın Karatay ilçesindeki Yaşar Doğu Ortaokulu’nda eğitim alan özel eğitim öğrencileri, camiye götürüldü ve imam cübbesi giydirildi.

Yerel

Zonguldak'ın Kozlu Attila İlkokulu'nda 8 yaşındaki öğrencisini dövdüğü iddia edilen öğretmen hakkında, 1,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Yerel

Muğla'nın Milas ilçesinde ilkokul birinci sınıf öğrencisi tutuk sınıfa fırlattığı için hakkında inceleme başlatılan müdür yardımcısının görev yeri değiştirildi.

Yerel

İstanbul Sultangazi'deki Hasan Celal Güzel Anadolu Lisesi'nde okuyan bir öğrenci, 6 öğrenci tarafından ağır şekilde darp edilerek beyin kanaması geçirdi.

Gündem

Konya'nın Bozkır ilçesinde bulunan Mustafa Suna Öz Kız KYK yurdunda bir öğrencinin kafasına fayans düştü. Yaralanan öğrenci tedavi altına alındı.